Επετειακό



100 ποστ! Από τον Απρίλη του 2019, όταν και πρωτοξεκίνησα να δημιουργώ τη μικρή ετούτη διαδικτυακή γωνιά, μέχρι σήμερα, στο έβγα του Απρίλη του 2022. 100 αναρτήσεις, αφιερωμένες στις μικρές και τις μεγάλες στιγμές του μπάσκετ γυναικών. Σε Ελλάδα, σε Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο.

Έχουμε και λέμε…

Προκριματικές φάσεις διεθνών διοργανώσεων, δύο Ευρωμπάσκετ, ένα τουρνουά Ολυμπιακών Αγώνων, τρεις γεμάτες σεζόν Ευρωλίγκας και Γιούροκαπ, ισάριθμες χρονιές από τα κυριότερα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, φάιναλ φορ και τελικοί κυπέλλων. Εντός και η υποβαθμισμένη ελληνική Α1, καθώς και μια μικρή δόση από τον… άλλο κόσμο του WNBA. Και φυσικά, μέσα σε όλα αυτά, πολλή Εθνική ομάδα, από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Από κοντά και τα ειδικά αφιερώματα: Εβίνα Μάλτση, Laia Palau, Sonja Vasić (πρώην Petrović), Natália Hejková. Συν διάφορες άλλες μικρές ειδήσεις (γοργοχάμπερα), αλιευμένες με μεράκι από τον αχανή βυθό του διαδικτύου και τον γοητευτικό μπασκετικό κόσμο των γυναικών. Γραμμένα όλα με κόπο, με υπευθυνότητα αλλά και με περίσσια αγάπη και θαυμασμό για πρόσωπα και ομάδες που συντρόφεψαν (και συντροφεύουν ακόμη) γλυκιές μπασκετικές βραδιές κι απογεύματα.

Εκατό λοιπόν και συνεχίζω, δίχως εκπτώσεις και χωρίς ανταλλάγματα. Όσο αντέξω…

Απρίλιος 2022

Σχόλια